Nova prevoda del Samaela Auna Weorja

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Pozdravljeni, iskalci resnice in modrosti.

Prevedeni sta novi knjigi izpod peresa Velikega Učitelja Samaela Auna Weorja, ustanovitelja svetovnega gnostičnega združenja, ki je nadaljeval dela Rudolfa Steinerja v naslednjem obdobju Vodnarja in človeštvu razkril še zadnje velike misterije. ­­­­­­­­­­­

V slovenskem prevodu ponujamo bralcem dve Samaelovi izvrstni knjigi – Revolucija dialektike (208 str.) in Sporočilo Vodnarja (220 str.).

Sedanjemu času primerna učbenika znanj za resnično odrešitev človeka, praktične vaje za njegovo preobrazbo v popolnega človeka. Navodila za vstop v  novi Jeruzalem, navodila za na pot v novo Zemljo zlate dobe, ki je pred vrati.

Pred vrati pa so tudi apokaliptično napovedani dogodki, ki so neizbežni. Prihodnost človeštva ni prijetna, pot do nove Zemlje je primerna samo za najbolj odločne in hrabre, ki si upajo hoditi po rezilu britve, …

Naše življenje ni neuspešno zaradi izgub in padcev, ampak zaradi pomanjkanja poguma, da se poberemo in nadaljujemo (Samael Aun Weor)

Prva je odličen priročnik in vodič za vsakogar, ki hoče bolje razumeti samega sebe, človeštvo in svet, se opazovati in pravilno spreminjati. Druga pa je sedanji stopnji razvoja človeka in človeštva primerna in poglobljena razlaga – kar je hrepeneče vselej poudarjal Rudolf Steiner –  do danes manj razumljivih sporočil Janezovega razodetja, napovedi prihodnosti človeštva.

KNJIGI NASLOVNICI 2Revolucija dialektike je nujno potreben vodič za vsakogar, ki hoče bolje spoznati in razumeti samega sebe z namenom, da se korenito spremeni na bolje in s tem enako spremeni tudi človeštvo in svet.

Revolucija dialektike je vrhunec vseživljenjskih raziskovanj in spoznanj temeljnih naukov vsake religijske in mitološke tradicije in daje prečiščeno predstavitev duhovno-duševne psihologije, ki vodi h genialni preobrazbi posameznika in družbe. S spoznavanjem samih sebe in spreminjanjem lastnih napak, hib in travm, se lahko psihološko in duhovno razvijamo, rastemo ter dosežemo prebuditev zavesti, stanje notranjega miru in najvišje sreče in s tem tudi družbo obnovimo tako, da bo postala humana in pravična.

Družba je podaljšek posameznika. Če se posameznik bistveno spremeni, se bo neizbežno spremenil tudi svet.

Revolucija dialektike hoče povezati v celoto vse vrednosti človeškega bitja.

Revolucija dialektike nima drugega orožja kot inteligenco, niti drugih sistemov kot modrost.Nova kultura bo kultura sinteze in temeljila bo na revoluciji dialektike.

SPOR.VOD. OVITEKSporočilo Vodnarja pojasnjuje doktrino našega oboževanega Rešitelja.

Apokalipsa je razdeljena na tri dele.

Prvi se imenuje Sin človekov; drugi nosi naslov Zapečatena knjiga in tretji Novi Jeruzalem.

Prvi del pokaže in uči pot po rezilu britve. Drugi obravnava čase konca. Tretji nas obvešča o prihodnji Zemlji.

To je knjiga praktične kristifikacije. To je knjiga transcendentalne ezoterike, v celoti praktična in uporabna.

 Svarimo človeštvo na Zemlji pred uro apokalipse, v kateri se nahajamo. Odstiramo pajčolan apokalipse.

Ta knjiga je strašno božanska, ob tej knjigi se bodo morala človeška bitja opredeliti za angele ali za demone, za orle ali plazilce.

Prišli so časi konca in zdaj živimo v njih.

Zelo se motijo tisti, ki si predstavljajo čase konca v neki oddaljeni prihodnosti.

Samael Aun Weor

Knjigi nista na voljo v knjigarnah in trgovinah, lahko pa ju naročite na e-naslov:  [email protected]. Cena posamezne knjige je 20 eur + delno poštnina. Plačilo po povzetju.

 Srčen pozdrav.

Jani

Podobni prispevki

Dodaj odgovor